Skälby Julmarknad 2 Advent

dsc-0034.jpg

Julmarknaden skapar förutsättningar för vår hjälpverksamhet!

Lions har lotterier, fiskdamm och säljer korv och kaffe!
Gratis parkering och fri entré.

Varmt välkommen till Skälby den andra advent

SKÄLBY JULMARKAD
Söndagen den 4 december, andra advent 2016

Med ett samarrangemang mellan alla föreningar på Skälby, i hjärtat av Kalmar bjuds det till julmarknad för hela familjen.
På marknaden kommer det att finnas jultomte, julgran, julmusik, dans kring granen, fiskdamm, chokladhjul, skinklotteri mm samt en mängd hantverkare som säljer sina produkter, många med julanknytning.
I Herrgårdsbyggnaden hos Studiefrämjandet finns det en mäng olika hantverkare och caféservering med Kalmar Folkdanslag och julmusik av Kalmar spelmanslag.
På 4H-gården finns alla djuren samt oasen kaffestugan.
Ridande Luciatåg på eftermiddagen.
I Kalmarsundsdansarnas lokal finns flera olika hantverkare och spännande mat för alla... smaklökar.
Skälby Loge, inne men ändå ute. En minimarknad i sig med flera utställare av hantverk och mat. Servering.
Ingen entreavgift men en liten parkeringsavgift på 20 kr för bilen med hela familjen
Efterlysning:
Marknadsförsäljare med hantverk och mat kan beredas plats
inne på Skälby Loge.